Garage Pol

Brandstoffen

  • ACTIVE technologies
  • BP Ultimate Ongelood 98
  • BP Euro 95 Ongelood
  • AdBlue
  • Word een expert

De nieuwe ongelode benzines met ACTIVE technologie van BP bevatten miljoenen vuilverwijderende moleculen die zijn ontwikkeld om uw motor te beschermen tegen verschillende soorten vuil.
De innovatieve formule van BP bestrijdt vuil op twee slimme manieren:

1) De ACTIVE moleculen hechten zich aan het vuil en houden het weg van essentiële motoronderdelen.

2) De ACTIVE moleculen hechten zich aan de metalen oppervlakken in schone motoren, zodat er een beschermende laag ontstaat die voorkomt dat vuil zich hecht aan het metaal.

Als u de BP brandstoffen met ACTIVE technologie blijft gebruiken, vormen ze een beschermende laag tegen vuil op essentiële motoronderdelen die voorkomt dat het vuil terugkomt. Het helpt je motor te laten werken zoals dit door de fabrikant bedoeld is.

Al onze ongelode benzines beginnen vuil te bestrijden zodra u uw motor start. BP Ultimate Ongelood 98 met ACTIVE technologie is onze beste benzine ooit en u kunt er tot 44 kilometer per tank meer mee rijden.*

Als u bij elke tankbeurt kiest voor BP Ultimate Ongelood 98 helpt u uw motor optimaal te laten presteren.

* Gebaseerd op een verbruik van 650 kilometer per tank. Getest in verschillende voertuigen in vergelijking met ongelode basisbenzine met 95 RON (benzine die alleen voldoet aan de NEN EN-standaard). De gemiddelde verbetering van bereik is 29 kilometer.
De daadwerkelijke toename is afhankelijk van het voertuig, de rijstijl, de toestand van de weg en andere factoren.

BP brandstoffen met ACTIVE technologie zijn echt innovatief. Onze eerdere brandstoffen waren baanbrekend toen we ze introduceerden, maar de motortechnologie heeft zich verder ontwikkeld en stelt steeds hogere eisen aan brandstoffen. We moeten deze veranderingen begrijpen en erop vooruitlopen. En we moeten zorgen dat nieuwe brandstofformules aansluiten bij de allernieuwste innovaties in motoren, maar ook nog bruikbaar zijn in oudere motoren.

BP brandstoffen met ACTIVE technologie zijn anders. De afgelopen vijf jaar hebben we meer dan 50.000 uur besteed aan het testen van motoren en voertuigen. Dat is vergelijkbaar met meer dan 1,6 miljoen kilometers. Allemaal om de unieke combinatie van speciale ingrediënten van onze ACTIVE brandstoffen te perfectioneren en de voordelen aan te tonen.

Het resultaat is ons beste assortiment vuilverwijderende brandstoffen ooit. Als u onze brandstoffen blijft gebruiken, zorgen ze er stuk voor stuk voor dat schadelijk vuil uit uw motor wordt verwijderd en dat u meer kilometers kan rijden met één tank*. Dit werkt al vanaf de allereerste keer tanken en het kan u tot 44 kilometer meer per tank opleveren als u BP Ultimate Ongelood 98 tankt.*

* Gebaseerd op een verbruik van 650 kilometer per tank. Getest in verschillende voertuigen in vergelijking met ongelode basisbenzine met 95 RON (benzine die alleen voldoet aan de NEN EN-standaard). De gemiddelde verbetering van bereik is 29 kilometer.
De daadwerkelijke toename is afhankelijk van het voertuig, de rijstijl, de toestand van de weg en andere factoren.

Door Europese regels moeten vrachtwagens met Euro 4 en Euro 5 motoren aan bepaalde emissierichtlijnen voldoen. Om die te bereiken hebben de meeste Europese vrachtwagenbouwers gekozen voor de SCR-techniek. Deze bestaat uit een katalysator die gebruik maakt van AdBlue. Vanuit een aparte tank wordt continu de juiste hoeveelheid AdBlue aan de katalysator toegevoegd om de uitlaatgassen te reinigen.

Bij verschillende BP stations die ingericht zijn op vrachtwagens vindt u een AdBlue pomp. In Nederland zijn dit o.a. de snelwegstations en de onbemande tankautomaten. In andere Europese landen tankt u AdBlue bij de ROUTEX-4-TRUCKS stations.

AdBlue wordt geleverd via de pomp en in 10 liter cans in de shops. Het wordt onder de naam Air1TM geleverd door producent Yara.

Al onze brandstoffen bevatten ACTIVE technologie. Dat is de naam van de unieke mix van speciale ingrediënten die onze wetenschappers hebben ontwikkeld en die bewezen geavanceerde, vuilverwijderende eigenschappen heeft.

Dit betekent dat voor het eerst ook onze reguliere brandstof het vuil verwijdert dat kan worden achtergelaten door basisbrandstoffen.* Als u BP Euro 95 met ACTIVE technologie blijft gebruiken helpt het u met:

  • een motor die draait als nieuw
  • meer kilometers per tank
  • een soepelere rijervaring
  • minder risico op onverwacht onderhoud

* Basisbrandstoffen zijn brandstoffen die alleen voldoen aan de NEN EN-standaard.

Maak kennis met onze beste BP brandstoffen ooit. Met ACTIVE technologie.

Ontdek hoe BP brandstoffen met ACTIVE technologie u kunnen helpen met besparingen!

Voordelen voor vrachtauto's en autobussen

Ontdek hoe BP brandstoffen met ACTIVE technologie u kunnen helpen met besparingen!

FAQs BP brandstoffen met ACTIVE technologie

Heeft u vragen over ons beste productaanbod ooit van vuilverslindende brandstoffen? Vind hier de antwoorden!
Sluit Menu
WhatsApp chat