Garage Pol

CARWASH!

Wij zijn gevestigd aan de Azelosestraat 101 in Borne en bieden door onze uitgebreide voorwas en moderne wasstraat een uitzonderlijk eindresultaat. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie op het gebied van autowassen wordt een krasvrij resultaat bereikt, gecombineerd met een korte wachttijd.

 

Openingstijden wasstraat

  •  

    Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur

Wasprogrammas

Voorreinigingsstation
Het eerste portaal is de insproeiboog, hier wordt uw auto voorzien van een frisse laag schuim. Vlak na de insproeiboog wordt de bodem van uw auto gereinigd, zodat zand, zout en ander vuil uw auto niet langer aantast. De velgen en dorpels worden door horizontale borstels gereinigd.
Hoofdwasstation
De twee rode textiel borstels zorgen dat uw auto geheel wordt geborsteld. De twee zijborstels zijn uitgevoerd met een gepatenteerd knik-systeem waardoor de lakbelasting minimaal is. Het borstelen van uw auto is noodzakelijk om het statische vuil van uw auto te verwijderen.
Waxstation
Het waxstation bestaat uit een aantal portalen. Allereerst wordt er Polish Wax op de auto gespoten. De groene borstels poetsen de Polish Wax uit op de auto. Na de grondige poetsbeurt wordt de overtollige Polish Wax van uw auto gespoeld met osmose water voor een gegarandeerd vlekvrij resultaat.
GlansProtector Gold
Als u gekozen heeft voor programma 1 wordt na het waxstation GlansProtector Gold op uw auto aangebracht. GlansProtector Gold is een lakverzegeling die ervoor zorgt dat vuil zich moeilijker aan uw auto hecht. Het voordeel ten opzichte van wax is dat GlansProtector Gold niet door uv-straling en regen wordt afgebroken en daardoor langer werkzaam is.
Droogstation
Als laatst wordt uw auto droog geblazen en droog geborsteld met de blauwe borstels. Voor een extra mooi droogresultaat is het droogstation ook uitgerust met speciale textiel lappen die uw auto nazemen. Deze lappen nemen al het water dat eventueel op de auto is blijven liggen op, waardoor er een nog beter droogresultaat bereikt wordt.
Stofzuigers
Wanneer het stoplicht op groen springt kunt u de wasstraat uitrijden. 8 krachtige stofzuigers staan voor u ter beschikking. Het stofzuigen bij ons is helemaal gratis. U hoeft dus nooit meer in een vieze auto te zitten. Op het terrein bevindt zich ook een mattenklopper, doekautomaat en enkele prullenbakken.

reviews

Super service!!!
Stef Brmhr
Goeie lekker gehaktbal, vriendelijk personeel.
Ronald Bruinsma
Goede serves, vriendelijke personeel en lekkere koffie.
stef lag

DE WASSTRAAT

Sluit Menu
WhatsApp chat